Principalul beneficiu al ambelor tratamente este acela că ele pot oferi rezultate diferite față de cele obținute prin dietă sau sport, atât în ceea ce privește aspectul pielii cât și a grăsimii localizate. În același timp, ele oferă relaxare, un timp redus de efectuare a procedurilor și rezultate adesea uimitoare. Cu toate acestea, nicio femeie nu trebuie să renunțe la un stil de viață sănătos și la mișcare, pentru că numai împreună se pot menține rezultatele optime.
Stil de viață sănătos
Un stil de viață sănătos se traduce prin acel cumul de factori care încorporează următoarele aspecte:
a) O dietă echilibrată
• Se bazează pe fructe și legume proaspete, proteine de calitate din surse animale precum: ouă, carnea slabă de pui, curcan, porc sau vită, dar și pește, proteine din surse vegetale precum leguminoasele (linte, năut, fasole, mazăre), oleaginoase (nuci, migdale, alune de pădure, caju dar și diverse semințe), cereale integrale și pseudocereale (grâu, secară, ovăz, quinoa, hrișcă), uleiuri presate la rece (ulei de măsline extravirgin, ulei de in, de nucă, de cânepă)
• Conține 3 mese principale, care asigură aportul necesar de macro și micronutrienți cu scopul de a avea o stare de sănătate bună și kilogramele optime.
• Presupune metode de gătire blânde, precum gătitul la abur, pe plită, la cuptor, nu prăjire, dar și excluderea alimentelor procesate, a cărnurilor grase și a mezelurilor, a gustărilor formate din snacks-uri, chipsuri, produse de patiserie, dulciuri.
b) Somn adecvat
O rutină a somnului formată din 8 ore de somn pe noapte, cu un mers la culcare la ora 22.00 este calea optimă către menținerea unei stări de sănătate bune și evitarea neplăcerilor care rezultă din lipsa odihnei suficiente. Un somn redus pe noapte predispune la probleme cardiovasculare, hormonale, supraponderabilitate și tulburări de concentrare.
c) Exercițiul fizic
Mișcarea fizică, fie că presupune un mers constant la sala de sport, plimbare în ritm rapid, yoga, pilates, mers pe bicicletă, înot, toate acestea au beneficii reale în obținerea și menținerea sănătății cardiovasculare, încetinirea îmbătrânirii, împiedică formarea țesutului adipos și acumularea de kilograme.
d) Relaxarea
Alternarea perioadelor de lucru cu perioade de relaxare ce presupun citirea unei cărți, evadarea în natură, mersul la film, teatru sau spectacole, vacanțele, petrecerea timpului cu familia este esențială pentru echilibrul emoțional al fiecărui individ și diminuarea efectelor nocive ale stresului. O stare de stres psihic permanent, cronic creează dezechilibre ce pot duce la probleme de sănătate notabile, dar și la un comportament de mâncat compulsiv, ce are ca și consecință acumularea de kilograme.
e) Hidratarea adecvată
O cantitate de apă băută zilnic, calculată în funcție de greutatea fiecărei persoane este asociată cu o pierdere semnificativă a greutății corporale și a țesutului adipos, o stare de hidratare optimă putând promova scăderea în greutate la femeile supraponderale [1].
Zone de aplicare
Remodelarea corporală este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului. Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul Eximia a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă.
Rezultatele diferă de la o pacienta la alta. Procesul de metabolizare este diferit de la o persoană la alta și, evident, și rezultatele vor fi diferite. Rezultatele încep să fie vizibile la o perioadă minimă de 1 săptămână din momentul efectuării ședinței, iar efectul maxim se va observa la 6 săptămâni distanță. Dacă este cazul, ședința se poate repeta pe aceeași zonă după un interval de 2-3 zile, fară a se depăși însă un număr de maxim 3 ședințe/saptamână/zonă!
Contraindicații tratament Eximia
Nu pot apela la tratamentul de remodelare corporală cu Eximia persoanele care sunt însărcinate sau care alăptează și cele care suferă de:
Contraindicații:
- Purtător de stimulator cardiac
- Tuberculoză
- Tumori maligne
- Febră
- Infecții acute
- Insuficiență renală gravă
- Tulburări mentale
- Tulburări psihosomatice
- Vene varicoase
- Hipertensiune arterială
Aplicarea Laserporației cu Laser Activ – este absolut contraindicată în caz de:
- Insuficientă cardiocirculatorie
- Boli de piele
- Tromboflebită
- Afecțiuni dermatologice
- Vene varicoase
Necesită prudență și o notificare scrisă prealabilă din partea medicului în caz de:
- Sarcina
- Hipertensiune
- Astm
- Diabet
Recomandări înainte de ședință:
- 1 ora înainte nu consumați alimente
- Consumați cat mai multa apa
- Nu se epilează zona cu ceara si nu se rade cu lama
Recomandări importante după ședință:
- 1-2 ore nu se recomanda consumul de alimente.
- Consumați cat mai multa apa.
- Faceți o ușoară mișcare.
Alte informații utile
Pacienta care efectuează această procedură de slăbire nu va suferi niciun fel de durere neplăcută, vânătaie, traume interne sau cicatrici, nu va simți senzația neplăcută de frig pe parcursul procedurii și nu va avea parte de efecte adverse sau complicații. Se va bucura, în schimb, de frumusețea noii siluete! De asemenea, remodelarea corporală nu necesită incizii sau anestezie. Nu există niciun fel de efecte adverse sau complicații, efectul maxim resimțit poate fi o ușoară roșeață a pielii, câteva ore după intervenție. Rar, pot apărea mici echimoze ce persistă preț de câteva zile.