Consultații de nutriție pentru companii

Pachetele cu servicii Wellness corporativ din cadrul Clinicii Nutricare se referă la programe personalizate destinate companiilor și angajaților lor, având ca scop promovarea sănătății și bunăstării în mediul de lucru. Aceste pachete pot include diverse servicii, cum ar fi:

  • consiliere nutrițională,
  • programe de activitate fizică,
  • evaluarea stării de sănătate,
  • planuri de alimentație personalizate,
  • sesiuni de coaching,
  • educare în domeniul sănătății.

Wellness Corporativ
de la Clinica Nutricare din Târgu-Mureș

Obiectivul nostru este de a ajuta compania ta să reducă costurile cu asistența medicală, să îmbunătățească performanța și angajamentul angajaților, precum și să construiască o cultură în cadrul companiei, centrată pe sănătate și bunăstare. Ești pregătit să duci echipa la nivelul următor? Obține o ofertă personalizată!

Consiliere nutrițională
serviciu integrativ de wellness corporativ


Wellness Corporativ Planuri Alimentare Personalizate

De ce consilierea nutrițională ar trebui să facă parte din politica Wellness a angajaților dvs.?

În calitate de administrator al unei afaceri, știi că angajații tăi sunt unul dintre cele mai importante atuuri ale tale. De obicei, aceștia sunt cei care se află pe teren sau în fața clientului, cei care fac munca practică, cei care fac posibil ca societatea dumneavoastră să funcționeze eficient. Deci, are sens să integrați servicii de wellness corporativ pentru ca angajații dvs. să fie sănătoși, fericiți și productivi?

Sănătatea și performanța angajaților

Un program eficient de wellness corporativ, de well-being adica acea stare de bine, la locul de muncă, poate ajuta companiile de toate dimensiunile să reducă costurile cu asistența medicală, să crească productivitatea lucrătorilor. Consilierea de nutriție pentru companii contribuie activ la reducerea eforturilor de recrutare și de rotație a personalului. Programele Nutricare promovează implicarea angajaților și încurajează o cultură sănătoasă și pozitivă la locul de muncă.

Consiliere nutrițională și promovarea sănătății ca parte a programului dumneavoastră de wellness corporativ îi încurajează pe angajați să fie în formă și să mănânce alimente hrănitoare, astfel încât nu numai că vor performa mai bine și vor fi mai puțin bolnavi, dar vor fi oameni mai sănătoși în general.

Consiliere Nutritionala Servicii Corporate
Wellness Corporativ Consiliere Nutritionala

Consilierea pentru nutriție adaugă valoare afacerilor

Angajatorii care au avut nutriția ca prioritate și ca parte a pachetului salarial, au avut parte de angajați mult mai sănătoși, au redus numărul concediilor medicale și, în final, au avut o eficientă a muncii și o productivitate mult cresute. Angajații care sunt educați cu privire la cele mai bune alimente de consumat pentru sănătatea generală, care beneficiază de serviciile Wellness Corporativ pe care le oferim, au o dietă mult mai sănătoasă atât din punct de vedere calitativ dar și cantitativ. Cu cât angajatorii înțeleg mai bine și mai repede valoarea intrinsecă a programelor cuprinzătoare de wellness pentru companii, cu atât mai eficientă devine afacerea pe care o conduc.

Potrivit WorkDesign: „Companiile care au inițiat programe de wellness corporativ au avut rezultate pozitive. Cercetătorii raportează că pentru fiecare dolar cheltuit pentru bunăstarea angajaților, costurile medicale scad cu 3,27 dolari, iar absenteismul scade cu 2,73 dolari – o rentabilitate de șase la unu a investiției în consiliere de nutriție pentru companii”.

Pachetele Wellness Corporativ de la Clinica Nutricare înclud worksopuri atât la sediul companiei cât și online, prin intermediul cărora angajații tăi pot afla cum își pot optimiza alimentația pentru a obține un maxim de concentrare și un plus de energie.

Consilierea individuală a angajaților cu informațiile corecte despre nutriție și bunăstare înseamnă că aceștia vor fi mai pregătiți pentru a evita boli precum diabetul, bolile de inimă și alte boli care pot fi prevenite.

Beneficiile aduse de
consilierea nutrițională corporate


Nutriția este o parte importantă a vieții de zi cu zi. Fără nutriție, nimeni nu are energia necesară pentru a trece peste zi. Atunci când alimentația nu este bine aliniată din cauza stilului de viață, a obiceiurilor proaste sau a oricăror alte motive, poate avea efecte dăunătoare asupra oamenilor în viața lor de zi cu zi, dar în special la locul de muncă. Consilierea nutrițională corporate oferită de clinica noastră, aduce companiilor câteva beneficii majore, dintre care amintim:

Welness Corporate Stil De Viata Sanatos

Un stil de viață mai sănătos duce la mai puține zile de boală

Este un fapt cunoscut că multe boli și boli sunt cauzate sau iritate de dietele nesănătoase. Consilierea nutrițională din cadrul pachetelor Wellness Corporativ, oferă angajaților posibilitatea de a schimba lucrurile și de a duce o viață mai sănătoasă în general. Odată ce aceste obiceiuri vor fi aplicate, vor fi mai puține zile de concediu medical datorate bolilor cauzate de deficițe de nutriție.

Welness Corporate Mai Multa Energie

Energia crescută crește productivitatea

Nimeni nu face mare lucru când este epuizat și se târăște. Imaginează-ți ce ar putea face angajații dacă s-ar simți mai bine și ar avea mai multă energie. Prin implementarea programelor de Wellness Corporativ ei pot îndeplini ambele obiectivele cu o consiliere nutrițională profesionistă și asta, la rândul său, le va crește productivitatea atunci când sunt la locul de muncă.

Welness Corporate Starea De Bine Fericirea

Starea de  bine, mulțumirea

Companiile care doresc ca angajații lor să fie mulțumiți de locurile lor de muncă, uneori, realizează că acest lucru nu este posibil fără o alimentație adecvată, oricât de ciudat sună. Când oamenii se simt mai bine, au capacitatea de a fi mulțumiți pentru alte lucruri din viața lor. Consilierea nutrițională din cadrul serviciilor Wellness Corporativ poate deschide ușa către un nou nivel de mulțumire pe care oamenii nu știau că îl au la dispoziție înainte.

Welness Corporate In Forma Rapid

A fi în formă rapid

Vrei ca angajații tăi să fie într-o formă bună, astfel încât aceștia să aibă energia și rezistența de care au nevoie pentru a-și îndeplini treaba. Oferă-le serviciile Wellness Corporativ pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele de fitness într-un ritm mai rapid. Ei pot obține detalii personalizate despre cum să facă mișcare și să mănânce corect, astfel încât să aibă un stil de viață mai bun pe tot parcursul.

Nutricare alături de angajații tăi!

Dacă te-am convins, contactează-ne! Obține oferta personalizată pentru compania ta achiar astăzi! Promitem că vom fi promți cu programarea unei prezentări a serviciilor Wellness Corporativ oferite de echipa de experți de la Clinica Nutricare Anti-Aging din Târgu-Mureș.

Cere ofertă personalizată

    Ne ajunge o sală de ședințe, poate și un videoproiector, între 30-60 de minute din timpul vostru, pentru a obține o rentabilitate de peste 100% a investiției în serviciile noastre Wellness pentru companii. Nu mai aștepta și aplică pentru ofertă acum!