1. Tiroidita Hashimoto

Clienta are tiroidita Hashimoto cu TSH de 9 (nivel normal fiind – 1), asta însemnând că slăbirea se face greu, deoarece tiroida nu mai produce suficient hormon tiroidian.

Iată rezultatele obținute în urma procesului de slăbire:

✅️ Aderența la dieta primită a fost de 50%

✅️ A scăzut din grăsimea corporală de la 38.6% la 35.1%

✅️ A crescut în masă musculară de la 29,4 la 33,3%

✅️ Hidratarea a crescut de la 41,9% la 44.7%

✅️ Vârsta metabolică a scăzut de la 60 de ani la 51 de ani

✅️ Integritatea membranelor celulare, a crescut de la 5.5 grade la 7 grade, ceea ce înseamnă o stimulare la nivelul metabolismului celular cu implicații directe asupra stării de sănătate generale.

✅️ În centimetri avem o reducere în talie de 4 cm și la șold de 10 cm.

❤️ Pe lângă aceste cifre obținute, ceea ce e cel mai important este starea psihică și emoțională îmbunătățită a clientei noastre, fiind acum mult mai încrezătoare și mai optimistă!

Dacă îți dorești și tu o schimbare spre bine a siluetei și a alimentație tale, te așteptăm cu drag la Clinica Nutricare!

2. Trebuie să acționezi pentru a avea rezultate!

“Trebuie să acționezi pentru a avea rezultate!” – asta și-a spus clienta noastră înainte de a veni la Clinica Nutricare Anti-Aging.

Iar astăzi, după 2 săptămâni de dietă, 5 ședințe de Remodelare Corporală cu Eximia și 5 ședințe de antrenamente EMS (Electrostimulare musculară), clienta noastră a obținut niște rezultate vizibile și chiar motivante, ceea ce confirmă încă odată că trebuie doar să ai dorință, disciplină și voința de a reuși!

Tu când începi să acționezi pentru sănătatea și aspectul corpului tău?

3. Rezultate după doar câteva ședințe

Fiecare rezultat obținut de clientele sau clienții clinicii Nutricare Anti-Aging, este un motiv de mândrie, pentru că asta face parte din misiunea noastră de a face oamenii mai fericiți și mai aproape de silueta pe care și-o doresc!

Vă prezentăm un rezultat frumos după doar 4 ședințe de Remodelare Corporală cu Eximia și 5 antrenamente EMS (Electrostimulare musculară)!

După cum vă spuneam și în alte postări, totul constă în deciziile pe care le luăm.

Astfel, acesta este acel semn care te încurajează să adopți și tu un stil corect de viață și să faci primul pas spre un corp frumos și sănătos!

4. Rezultate clare în câteva ședințe

Clienta a urmat:

✅️ 5 ședințe de Remodelare Corporală cu Eximia.
✅️ 5 ședințe de antrenament EMS.
✅️ O dietă personalizată, ținută aproape deloc.

❤️ Rezultatele clienților noștri ne inspiră să ne dezvoltăm și mai mult!

Te așteptăm cu drag la Clinica Nutricare pentru a obține silueta mult dorită, împreună!

5. După doar 3 săptămâni…

Despre rezultatele apelării la nutriționist în cadrul Clinicii Nutricare, nimeni nu poate să vorbească mai bine, decât o fac rezultatele clienților noștri. 

Astăzi avem plăcerea de a vă prezenta câteva fotografii Before&After, ale clientei noastre care a ținut dieta 3 săptămâni, a făcut 7 ședințe de Remodelare Corporală Eximia și 7 antrenamente EMS. 

Cum ți se pare rezultatul? 

Imaginează-ți ce rezultate poți obține și tu cu un program complet de slăbire oferit de Clinica Nutricare.

6. Un rezultat senzațional

Așa arată o trasformare după 5 ședințe de Remodelare Corporală cu Eximia și 5 ședințe de antrenamente EMS (Electrostimulare musculară). A ieșit un rezultat senzațional zicem noi. 

Ce te oprește pe tine să obții un rezultat mai bun decât te aștepți?

Vino la Clinica Nutricare, vei fi surprins de eficiența procedurilor și de rapiditatea rezultatelor finale!