La Clinica Nutricare Anti-Aging, dorim să fii mulțumit de achiziția ta. Oferim o politică de rambursare a banilor în 15 zile pentru produsele digitale cumpărate de la noi (dietele nutricare).

Ce nu se poate returna?

Din cauza naturii digitale a produselor noastre, nu acceptăm returnarea dietelor și a cardurilor cadou, o dată ce le-ați comandat.

Politica de rambursare

Dacă nu ești mulțumit de achiziția ta și soliciți o rambursare în termen de 15 zile de la data cumpărării, îți vom returna integral suma achitată. Pentru a solicita o rambursare, te rugăm să trimiți un email la [contact@clinicanutricare.ro] cu următoarele informații:

  • Adresa de email folosită la achiziție
  • Numărul comenzii (dacă este disponibil)
  • Numele dietei pe care dorești să o returnezi
  • Motivul pentru solicitarea de rambursare (optional)

Odată ce primim emailul tău, îl vom analiza și te vom notifica prin email cu privire la aprobarea sau respingerea solicitării de rambursare. Dacă cererea ta este aprobată, suma achitată va fi rambursată în contul bancar sau pe metoda de plată originală în termen de 15 zile lucrătoare.

Articole care nu sunt eligibile pentru rambursare:

Modificări ale politicii

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică de returnare și rambursare în orice moment. Te rugăm să consulți periodic această pagină pentru a te asigura că ești la curent cu cele mai recente modificări.