Bine ai venit pe pagina noastră de Contact! Aici poți găsi toate informațiile necesare pentru a lua legătura cu noi și pentru a obține programarea de care aveți nevoie. Suntem aici pentru a vă oferi servicii prompte și de încredere, iar contactul cu noi este la doar câteva click-uri distanță!

Date de contact

Fundal Administrator Clinica Nutricare

În secțiunea de Date de Contact, îți punem la dispoziție numerele noastre de telefon, adresa de email și adresa sediului nostru. Suntem gata să răspundem la întrebările și solicitările tale, pentru a te simțiți confortabil și încrezător în legătura cu serviciile Clinicii Nutricare Anti-Aging( ESM ~ EXIMIA ~ Nutriție) :

Adresă: Str. Rozelor 6A, Târgu-Mureș, România

Telefon: 0733.939.120

Email: receptie@clinicanutricare.ro

Cum te putem ajuta?

Pentru a ne contacta rapid și comod, vă invităm să utilizați formularul de contact online. Completați câmpurile necesare și ne veți trimite un mesaj direct pe email. Ne vom asigura că veți primi un răspuns rapid și complet la întrebările și preocupările dvs.

  Pin Google Hărți

  Te invităm să explorezi harta interactivă Google Maps încorporată în pagina noastră, pentru a găsi cu ușurință locația noastră și pentru a obține indicații de orientare:

  Tur Virtual 360°

  Turul virtual 360 îți oferă o experiență vizuală impresionantă a clinicii noastre, permițându-ți să te familiarizezi cu mediul nostru prietenos și profesionist.

  Nu ezita să ne contactezi – suntem aici pentru a te sprijini în călătoria ta spre o viață sănătoasă și echilibrată!

  La Clinica Nutricare, ne străduim să oferim cele mai bune servicii și să ajutăm activ în atingerea obiectivele de sănătate și bunăstare a clienților noștri dragi. Te așteptăm cu nerăbdare să te întâmpinăm la sediul nostru, unde îți vom oferi informații detaliate și o prezentare cuprinzătoare a produselor și serviciilor noastre.