Folosește calculatorul nutrițional Nutricare pentru a afla necesarul tău caloric zilnic

Ai acces GRATUIT la Calculatorul Nutrițional Nutricare, care îți va determina statusul nutrițional împreună cu necesarul zilnic de calorii și nutrienți (fibre, acizi grași, vitamine, minerale etc.)

Crează gratuit un cont de client sau conectează-te la contul tău de client Nutricare.

Calculator nutrțional Nutricare

Ce oferă
Calculatorul Nutrițional Nutricare


Calculatorul Nutrițional NUTRICARE este o unealtă online care utilizează informațiile furnizate (greutate, vârstă, înălțime, sex și nivelul de activitate fizică zilnică) pentru a calcula necesarul caloric zilnic. Acesta oferă o estimare a cantității de calorii de care organismul tău are nevoie pentru a-și menține funcțiile normale și a-ți atinge obiectivele de sănătate.

Pe lângă necesarul caloric zilnic, Calculatorul Nutrițional NUTRICARE poate oferi și alte informații nutriționale importante, cum ar fi aportul de macronutrienți (carbohidrați, proteine și grăsimi) și recomandări privind tipurile de alimente și diete care ar putea fi potrivite pentru tine, în funcție de obiectivele tale specifice și preferințele alimentare.

Mini consultație de nutriție
cu calculatorul Nutricare


Această unealtă este utilă pentru a-ți oferi o mai bună înțelegere a nevoilor tale nutriționale și a te ghida în luarea deciziilor alimentare sănătoase. Poți utiliza rezultatele obținute pentru a-ți ajusta dieta, a te asigura că consumi cantitățile adecvate de calorii și nutrienți, și a-ți atinge obiectivele de sănătate și greutate.

Calculatorul Nutrițional NUTRICARE este un instrument util în planificarea unei diete echilibrate și poate oferi ghidare în alegerea unui regim alimentar adecvat. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să consulți și să colaborezi cu un nutriționist calificat pentru a obține un plan personalizat și sfaturi specifice nevoilor tale individuale.

Alege o dietă de la Nutricare și primești 15 min consultație telefonică cu nutriționistul dietician care îți va personaliza o dietă pentru câte zile dorești și în funcție de obiectivele tale.